vrijdag 11 april 2014

Koningsdag bij Primark

Onze aller eerste koningsdag komt er aan! Nog maar liefst 15 dagen te gaan tot het 26 april is. Primark heeft hun collectie ook weer aangevuld met leuke oranje koningsdag items. Want ja, een beetje oranje in je outfit hoort er natuurlijk ook bij!



De collectie van de Primark is niet erg groot, maar als je het mij vraagt groot genoeg. Kijk dan hoe leuk die tas is en een foam finger lijkt me zo leuk om in bezit te hebben. Oranje shirt er nog bij aan en je outfit is compleet! Ben je die hard koningsdag vierder, dan haal de natuurlijk de hoed, zonnebril en de pruik er nog bij even snel bij. Ook aan de mannen is gedacht en de kleintjes is gedacht! Oranje mannen shirts en stropdassen zijn ook nog te vinden bij de primark en natuurlijk kunnen de mannen de hoed etc. ook gewoon halen. Voor de kleintjes is nog een super leuk shirt aan de collectie toegevoegd met het woord 'KING' er op. Zou dat niet super schattig staan?


Vier jij koningsdag in een van deze leuke items van de Primark of blijf je lekker thuis op de bank hangen?

2 opmerkingen:

  1. Echt van die typische koningsspulletjes. Leuk! Ga je zelf ook nog wat kopen bij Primark voor koningsdag? Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee ik zelf helemaal niets, dit komt omdat ik moet optreden met mijn majorette team en van uit daar een pakje aan moet. Dan zou ik me aankoopjes voor niets hebben gehaald, wat ik erg jammer vind. Misschien volgend jaar!

      Verwijderen