vrijdag 16 mei 2014

Stationfotografie #2 - Roermond

Na 3 weken is er dan eindelijk deel 2 van deze reeks! Vorige keer gingen Melvin en ik naar 's-Hertogenbosch en gister liepen we rond in Roermond. Dat vroeg natuurlijk voor een aantal foto's die ik vandaag aan jullie toon. Kijken jullie mee?


Ik had zin om op foto tocht te gaan. Nu ik met deze stationsfotografie serie bezig ben op mijn blog, moest ik Melvin dus wel mee sleuren naar een of andere onbekende plaatst. Helaas was het al erg laat dus konden we niet al te ver gaan. We moesten immers ook nog koken en hij moest 's-avonds ook weer terug naar huis! Dat werd dus een treinritje van een kwartier richting Roermond!


Laat ik maar eens beginnen met het tonen van het station. Het station is van veel gebruiksgemakken voorzien. Je hebt handige winkeltjes om snel eventjes een bloemetje, wat eten of wat drinken te halen en kunt lekker onder een afdak of binnen wachten op je trein. Om op het ander spoor te komen ga je onder een tunneltje door die verbazingwekkend schoon is. Ook is er een lift aanwezig, wat natuurlijk altijd handig is.Roermond zelf is een erg mooie stad. Niet te groot en niet te klein. Er staan ook super leuke beelden. Kijk dan die foto hier boven op dat bankje! Hoe leuk is dat wel niet verzonnen.
Verder zijn er in de stad ook veel mooie, leuke en grappige dingen om te zien. Dat Kappel bijvoorbeeld, ik vond hem zo mooi! En dan die leeuw op de eerste foto in dit stukje. Hoe leuk is dat?


Als je mij een beetje kent weet je dat ik helemaal weg ben van diertjes. Wat een schatjes zijn het toch! Toen we een dieren winkel tegen kwamen, trok ik Melvin ook meteen mee naar binnen, maar poeeehh, wat is dieren fotograferen lastig!

Wat vind jij van de bovenstaande foto's en welk station zouden we volgende keer moeten bezoeken?

4 opmerkingen: