donderdag 15 mei 2014

Ferm living whislist

Op de blog van teamconfetti kwam ik een super leuke webshop tegen! Geen webshop met kleding, maar speciaal voor je interieur. Toen ik de nieuwe colectie op teamconfetti zag voorbij komen was ik helemaal verliefd. Dat bracht me dus op een kijkje in hun shop. Ooooh, wat heb ik zin om mijn kamer nu opnieuw in te gaan richten!De webshop zelf heeft een erg rustige sfeer, wat altijd fijn is. Daarnaast ziet het er ook nog erg overzichtelijk uit. Over naar de collectie!

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7
Zo leuk al die spulletjes op hun site! Die kleerhanger zou ik zo aan de muur hangen om er bijvoorbeeld leuke quotes aan op te hangen. Die huisjes rechts onder lijken me zo een leuke sfeer te geven. Die mand die je ziet kun je ook opstapelen, waardoor je leuke effecten krijgt. Ook hebben ze er een bepaalde 'dop' voor, waardoor je een klein bijzet tafeltje hebt! Super leuk bedacht. Dan die posters boven lijken me de sfeer in een kamer helemaal af te maken, samen met de kaarsjes links onder. Dan nog dat huisje in het midden. Dat lijkt me superleuk om in een kinder kamer te zetten en daar kleine prungels van kinderen in op te berger. Ik ben echt helemaal verliefd op de webshop (op de prijzen na)!

Wat vind jij van Ferm Living en kende jij ze al?

2 opmerkingen:

  1. Deze shop kende ik nog niet, maar ze hebben echt een hoop leuke dingen! Helaas zijn sommige dingen wel prijzig. :(
    Die mandjes vind ik er erg leuk uit zien! Ik vraag mij alleen af wat je er in zou kunnen doen, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja het is echt duur! Op de site stond een voorbeeld van dat mandje met opgerolde handdoeken er in, zag er super leuk uit.

    BeantwoordenVerwijderen