donderdag 22 mei 2014

wishlist

Normaal zijn jullie van me gewend om een wishlist te zien van dingen waar ik alleen maar van kan dromen. Dit keer is het toch een beetje anders! De dingetjes die ik ook echt wil gaan aanschaffen!


1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Mijn schoenencollectie mag inmiddels wel weer wat uitgebreid worden. Ik heb momenteel tussen de 10 en 15 schoenen denk ik, waarvan er een deel weg kunnen, omdat ze niet passen of ik ze gewoon niet meer leuk vind. Tijd voor nieuwe schoenen dus! De schoenen bovenaan ben ik echt helemaal verliefd op. Door dat hij een redelijk hoge plateau heeft lijkt het me ook makkelijk lopen en de prijs die mag er ook wel zijn! De Hello Kitty creepers zag ik laatst in een youtube filmpje voorbij komen. Ik zag ze en moest meteen weten waar ze vandaan kwamen. Toen ik op de site terecht kwam zag ik pas dat er Hello Kitty op staat. Die moet ik hebben! Voorlopig komt hij nog niet in mijn winkelmandje terecht, want dat geld? Ja.. Dat heb ik nu helaas nog lang niet. De laatste schoenen, wat overigens weer creepers zijn, zullen ook nog wel even duren voor ze in mijn kast te vinden zijn. Sommige andere dingen gaan nou eenmaal voor, helaas.
Dan zie je hier ook nog een statief. De HAMA star 5 om precies te zijn. Deze wil ik komende maand gaan aanschaffen. Ik ben nog aan het twijfelen tussen die en de HAMA star 75. Iemand ervaring met een van deze 2?
Ook ben ik nog van plan om komende maand (en anders de maand er op) het rokje wat je bovenaan ziet te gaan kopen. Hij is al ooit eerder in mijn wishlist voorgekomen, maar nu word het toch echt tijd om hem te gaan bestellen!
Als laatste droom ik al ongeveer 2 jaar van een longboard, maar je hebt zo veel verschillende en ik wist nooit wat voor eentje ik moest halen. Nu ben ik er eindelijk uit! Deze wil ik aan gaan schaffen rond oktober met mijn verjaardagsgeld. Ik kan echt niet wachten om hem overal mee naar toe te nemen!

Wat zou jij nog heel graag willen hebben?

3 opmerkingen:

 1. leuke blog! ik zou heel graag een krultang willen hebben :)
  girlsblogforgirlz.blogspot.com
  mijn blog, zou leuk zijn als je hem eens bezocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeeeh Hello Kitty Creepers <33 Ik wil sowieso gewone zwarte creepers hebben n_n

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb toevallig vrijdag zwarte creepers bij de primark gekocht, haha

   Verwijderen