donderdag 13 maart 2014

New in | Candles

Zoals je al had kunnen lezen in mijn weekly update van gister, ging ik zaterdag naar Eindhoven. Van te voren gingen we eerst nog even Nederweert in om naar de Marskramer te gaan, want ik had nog een cadeaubon van €12,50 liggen. In dit artikel vertel ik jullie dus wat ik allemaal heb gehaald.Zoals sommige van jullie wel weten ben ik helemaal weg van kaarsjes. Mijn voorraad begon dan ook aardig op te raken. Dat werd dus weer tijd voor nieuwe! Het staat gewoon zo leuk in een kamer. Het kan een kamer echt helemaal af maken.


Deze kaarsjes had ik met surprise ook al gekregen van mijn oma, maar dan in het paars. Die hadden zo een lekkere geur dat ik vond dat ik hem wel weer opnieuw mocht halen, maar dan in een ander geurtje, namelijk de geur aromantic. Ik ben benieuwd of deze net zo lekker ruiken! Hij koste €2,99.


Ook kocht ik dit leuke kaarsenhoudertje nog.  Hij was een beetje duur, maar omdat ik die cadeaubon had vond ik dat het wel mocht. Ik vind de overloop van roze naar wit echt heel mooi bij dit bakje en als er een simpel kaarsje in staat ziet het er ook super leuk uit.


Deze kaars hadden ze in allemaal kleuren. Ik vond de paarse het leukste en het lekkerste ruiken. Ook stond erbij dat hij maar €2,99 kosten in plaats van €4,99. Toen we bij de kassa kwamen bleek dat de paarse was omgeruild met die hierboven. Super jammer, maar deze ruikt ook super lekker. Ziet hij er niet vrolijk uit? Helaas ruik je hem niet zo erg.


Als laatste had ik ook nog deze roze kaars gehaald. Ik vind hem er echt super leuk uit zien zo in dat houdertje en de kleur roze is ook echt perfect. Volgens mij koste deze ook €2,99, maar dat weet ik niet meer zeker. Ik ben benieuwd naar de geur. Hij hoort te ruiken naar magnolia .

Hou jij net als ik ook zo van kaarsjes?

1 opmerking:

  1. Mooie verzameling! Ik heb eigenlijk ook standaard kaarsjes in m'n kamertje, zo gezellig! :) xo

    BeantwoordenVerwijderen