zondag 26 januari 2014

Weekly update!

Weer een weekje voorbij! Een weekje met niet zo veel artikels op mijn blog, maar ach. Voor een keertje kan dat geen kwaad, toch? Vandaag heb ik weer mijn gebeurtenissen voor jullie op een rij gezet. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Awesome stuff:

 • Mijn week begon maandag goed met een lekker bekertje cup a soup op school.
 • Dinsdag was ik best vroeg klaar en had ik nog veel tijd over voor ik moest vertrekken naar school. Dat werd dus weer een kopje soep. 
 • Na school kwam Melvin eventjes langs. Met een spiegel voor mij! Mijn spiegel was inmiddels in een stuk of 1000 stukjes gebroken en ik gebruikte al maanden een van die afgebroken stukken. Nu was die ook weer gebroken dus werd het wel eens tijd voor een nieuwe.
 • Ook nam Melvin een Hello Kitty mutsje voor me mee. Zo schattig!
 • Woensdag hadden we zulk lekker eten! Noodles met saté. <3
 • donderdag was ik erg laat thuis van school dus had mijn moeder weer iets super lekkers voor me gemaakt. Ik ben de naam even kwijt, maar hierboven bij mijn foto's dat plaatje met die 2 halve cirkels. Ik had het al zo lang niet meer gehad!
 • Vrijdag had ik eindelijk weer eens iets in mijn bloggers boekje gedaan. Dit keer een collage met inspiratie voor mijn toekomstige lay-out.
 • Zaterdag had ik een evenement van de majorette in Veldhoven. We gaan 15 februari naar een wedstrijd. België tegen Nederland. Zaterdag was een soort van training met heel Nederland bij elkaar, waarbij een officieel jury-lid je show beoordeelde en verbeter punten gaf.
 • Zaterdag en zondag was Melvin weer hier zoals gewoonlijk! Zaterdag avond hadden we een best wel gevoelig gesprek, maar daarna hebben we super leuk nog gepraat over van alles en nog wat. Het was zo gezellig!
 • Vandaag is mijn broertje jarig! (Als je dit leest, proficiat Jarno!) Lekker veel taart, vlaai en allemaal lekkers gegeten dus.

Niet zo awesome stuff:
 • Eerst maar even iets belangrijks, daarom ook onderstreept. Ik heb al een hele tijd geen reacties meer op mijn blog gehad. Een vriend van me probeerde laatst iets te posten, maar het kwam maar niet op mijn blog. Als je iets verstuurt en er komt niets over goedkeuring te staan typ het dan nog een keertje. Als je "de reactie word zichtbaar na goedkeuring." ziet staan is de plaatsing van je reactie gelukt! Ik heb geen idee hoe dit komt. Als jij het weet zou ik het graag willen weten.
 • Vrijdag was niet bepaald mijn geluks dag. 's Ochtends begon het al niet al te goed en 's middags had mijn moeder een topje ook nog gestreken die ik zaterdags aan moest voor een evenement van de majorette. Dat werd dus (terwijl ik best wel gestrest was) helemaal naar Paningen (klein half uurtje met de auto) om een nieuw setje trainings kleding te kopen van meer dan €70,-. Ik kocht ook meteen een nieuwe broek, omdat mijne te klein werd. We hebben verplichte trainingskleding anders was ik wel een stuk goedkoper uit.
 • Vrijdag zijn we ook overgeschakeld naar KPN. En ik raad niemand van jullie aan om dat te doen! Mijn internet is super slecht nu. TV doet het wel goed, telefoon weet ik niet, maar internet? Hij is super sloom op mijn laptop en op mijn mobiel valt hij steeds weg. Het is zelfs zo slecht dat ik niet goed meer huiswerk of iets kan maken en vaak 5 minuten moet wachten tot een afbeelding is geladen.

Wat heb jij afgelopen week allemaal gedaan?

1 opmerking:

 1. Klinkt als een fijne week!
  Hopelijk volgende week zonder minpuntjes :)

  BeantwoordenVerwijderen