vrijdag 1 november 2013

To do list november

De nieuwe maand is weer begonnen! Ik heb deze maand weer een aantal dingetjes ingeplant en dat laat ik jullie nu zien! Weer eens een keertje wat anders. ;) 


 • Zondag 3 november heb ik Limburgse kampioenschappen majorette. We hopen dat het beter gaat als vorige keer, want toen vond ik het echt super slecht gaan, maar we hadden toch hoge punten! (Filmpje van toen komt snel!) Als het nu dus helemaal goed gaat krijgen we misschien promotie! 
 • Maandag 4 november heb ik presentatie van het aller eerste project hier op school. We hebben met een groepje een setje kwartetkaarten met doosje en spelregels moeten maken. Dit deed ik met 2 jongens uit mijn klas en met mede blogger Carola
 • Ergens deze maand, geen idee wanneer ga ik eindelijk weer naar een goeie vriend van mij! Laatste keer dat ik hem zag was 2 januari. Word dus nodig tijd weer!
 • Ik was net te laat met het aanmelden om als pers naar de Primark te gaan, dus ga ik gewoon zo naar de opening op 19 november! Er komt zeker nog een artikel over. Ik zit te denken om daar te gaan vloggen, maar ik denk dat ik dat niet durf. Ook zou ik dan nog ergens een camera vandaan moeten toveren.
 • Ik ben van plan deze maand een keer te gaan koken, wat echt een wonder is, want dat doe ik letterlijk nooit! Ik ga het dan wel samen met Melvin doen. 
 • Afgelopen woensdag heb ik een webdesign voor beginners boekje gekocht. Ik ben van plan deze maand een heel stuk van dat boek door te gaan nemen en na der hand een website helemaal in elkaar te zetten met html code's en alles. Dat hoeft komende maand nog niet klaar te zijn, maar ik wil toch wel een stuk verder komen!
Gaan jullie deze maand nog leuke dingen doen?

2 opmerkingen:

 1. Leuke dingen die je staan te wachten! Ikzelf vier morgen de 50e verjaardag van de pa van mn vriend en verder staan er een meeting en 2 concerten op de planning! Ook krijg ik mijn eerste rapport van school ergens deze maand :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je gaat leuke dingen doen deze maand! Ik wil je wel filmen de 19de? haha. Kan je toch nog vloggen :P. Ben benieuwd naar je website, ik denk dat het jou best goed gaat lukken, want alles op school lukt je ook zo goed!

  BeantwoordenVerwijderen