woensdag 27 november 2013

Shoplog Primark

Ook ik moest natuurlijk even een kijkje gaan nemen in de nieuwste Primark! Zaterdag ben ik dus samen met mijn zusje en met Melvin de trein ingestapt naar Eindhoven. Op naar de Primark!

Bron

Na een kwartiertje in de trein te hebben gezeten kwamen we aan in Eindhoven. Het was inmiddels al 13.00u dus erg druk. Het was dan ook de aller eerste zaterdag dat de Primark geopend was. Ik had het ook echt niet rustig verwacht. Toch heb ik een paar leuke aankoopjes gedaan. Niet zo veel door mijn budget helaas. Als ik weer wat meer heb ga ik zeker nog een keer terug! (Stiekem ben ik vandaag alweer terug gegaan, ik was toch vrij. Vandaag alleen niets meer gekocht.) Helaas zijn de foto's door het weer niet heel goed gelukt. 

Deze trui is echt super leuk. Hij valt leuk te combineren wat ik ook zeker ga doen! De studs die erop zitten vind ik het alleen maar leuker maken.
Trui - €14,-

Toen ik de Primark binnen liep zag ik hem al meteen hangen! Hij ziet er zo leuk uit en hij is zacht! Niet alleen aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant. Toen ik hem aandeed wouw ik hem niet meer uit doen. Helaas moesten we hem toch eerst nog even afrekenen.
Trui - €16,-

Ik wouw nog heel graag een mutje hebben, omdat het buiten nu toch wel echt koud begint te worden. Vooral op stations waait het hard. Toen ik dit mutsje met bijhorende handschoentjes zag liggen was ik meteen verkocht. Die moest ik gewoon mee nemen!
Muts - €4,-     Handschoenen - €4,-

Toen ik deze schoenen zag werd ik er meteen door aangetrokken. Ik vind ze zo leuk! Ze lopen ook echt zo fijn en voelen heel stevig aan. Helaas worden ze wel snel vies.
Military boots - €20,-

Zondag was het in Weert ook nog koopzondag en omdat er veel te lange rijen bij de paskamers stonden in de Primark heb ik daar dus geen broek kunnen scoren. Ik ging dus ook nog even de stad in om een leuke broek te vinden. Ik ben allerlei winkels in en uit gelopen, maar vond niets leuks! Als laatste ging ik toch nog de Coolcat in, terwijl ik daar echt nooit kom en zag toen deze broek! Hij viel meteen al op. Hij glimt echt heel mooi. Ik vind hem ook echt perfect bij mij passen en hij zit zo fijn.
Broek - (van €50,- voor) €15,-

Ben jij al in de Primark in Eindhoven geweest?

2 opmerkingen:

  1. Die zwarte trui staat je leuk! (: En ik vind jou mutsje/handschoentjes schattig. (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke dingen! En we hebben hetzelfde mutsje hihi <3

    BeantwoordenVerwijderen