donderdag 28 november 2013

100e artikel! LifeOfMyanRat van het begin tot nu

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn aller eerste artikel online heb gegooid. Ik zou het zelf niet zeggen, maar dit is dan toch echt mijn 100e artikel! Waaw, wat ging dat snel! Vandaag dus speciaal een artikel over mijn blog van het begin tot nu.


Een hele tijd geleden zat ik op Facebook een beetje rond te kijken. Ik verveelde me nog al en zag een link staan van iemand die ik ooit op een meeting gezien had. Namelijk Floor's oude blog. Hij bestaat nu helaas niet meer, maar ze is wel opnieuw begonnen. Klik hier om naar haar blog te gaan. Toen ik op haar blog terecht kwam vond ik het zo leuk en heb ik letterlijk elk artikel die ze online had staan gelezen. Dat waren er zo veel! Het was van meer dan twee jaar. Toen ik alle artikelen gelezen had dacht ik dat het me ook wel leuk leek. Zo een blog.
Meteen kwam ik het eerste probleem al tegen. Een naam? Tja, wat voor een naam zou ik nou pakken? Door mijn beste vriend had ik de bijnaam Myan Rat gekregen en steeds meer mensen noemde mij soms zo. Ook wouw ik over voornamelijk 'mijn leven' gaan bloggen. Na even nadenken kwam ik uit op de naam 'LifeOfMyanRat' en ik ben nog steeds super blij met die naam!
Ik begon meteen met het typen van een artikel. Die is ook meteen die dag op 6 juli 2013 online gekomen. Nog niet zo heel lang geleden dus. Ik zag hem net terug en ik moest zo hard lachen! Ik kan me er nu al niets meer van voorstellen dat ik ooit zo getypt heb! En dan is het nog maar zo kort geleden. In die bijna 5 maanden ben ik toch echt wel gegroeid qua hoe ik typ. Klik hier om naar mijn aller eerste artikel te gaan.
En ja, toen stond mijn artikel online. Wat nu? Owja! Een lay-out. Ik ging tussen de standaard blogger lay-outs kijken en vond er eentje die ik wel leuk vond. Ik heb hem helaas niet opgeslagen op mijn laptop en kan hem ook niet meer tussen de standaard lay-outs vinden. Erg jammer, want ik zou hem graag aan jullie willen tonen.Tot aan 11 juli ben ik mijn dagelijkse bezigheden gaan bijhouden op mijn blog. Dit begon al snel te vervelen en ik vond dat er verandering moest komen! Die dag kreeg ik ook mijn nieuwe laptop binnen. Ik hou nog steeds van mijn MSI baby'tje. (MSI ge60 voor degene die het willen weten.) Ik stelde een schema (klik) op en zou elke dag een vast artikel publiceren. Na een tijdje kreeg ik steeds meer moeite om leuke onderwerpen te vinden voor bijvoorbeeld mijn reviews. Sommige artikelen vond ik ook helemaal niet leuk om te maken. Als nog heb ik het redelijk lang vol gehouden om op deze manier te blijven bloggen. Toch veranderde het op 2 september weer (klik).3 september begin school weer. Ik stapte de trein in op naar Utrecht! Nieuwe school, nieuwe mensen, nieuwe vakken, alles nieuw! Dus ook tijd om mijn blog te veranderen. Ik veranderde hem op de manier als hoe ik nu ongeveer te werk ga. Natuurlijk is het nog een heel stuk verbeterd, vooral qua taalgebruik, maar het valt wel nog onder dezelfde categorie. Ik denk dat ik nog lang door blijf gaan op deze manier. Het enige verschil wat jullie nog kunnen verwachten is dat er vlogs gaan komen. Dat heb ik een tijdje geleden ook al aangekondigd. Ik ga nu keihard sparen om een camcorder te kopen en wil dan super graag beginnen met het maken van filmpjes. Ik ben benieuwt of het wat gaat worden. haha Ik kijk er al naar uit!

Hebben jij en je blog ook zulke grote veranderingen gehad?


3 opmerkingen:

  1. Leuk!Ik heb ook vaak de layout aangepast en was voor een tijdje gestopt,maar nu ben weer begonnen en het is nogsteeds superleuk!:D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog steeds superleuk dat je door mijn blog op het idee was gekomen om ook te gaan bloggen hihi! En dat je serieus ALLE artikelen hebt gelezen van mijn oude blog, want dat zijn er heel erg veel! Ik voel me vereerd :$ <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd met je 100ste artikel! Op naar de 1000 he! (:

    BeantwoordenVerwijderen