maandag 25 november 2013

Evil ask tag

Vandaag heb ik weer een tag voor jullie! Dit keer de Evil ask tag die ik heb overgenomen van Floor. Ik heb er een paar vragen uit gehaald, omdat ik hem een beetje lang vind en ze niet echt interessant zijn. (Stiekem wil ik ze gewoon niet beantwoorden. SHHHH.)


Bron


Als je zou kunnen wegkomen met een moord, zonder enige juridische, sociale of emotionele gevolgen, zou je dan iemand vermoorden?
Het begint al meteen lastig. Ik denk dat ik het wel zou doen. Als ik me echt dood irriteer aan iemand dan zou jij die toch ook niet meer in je leven willen? Vooral niet als er toch geen gevolgen aan vast zitten.

Wil je liever alles weten over wat het universum te bieden heeft, maar in ruil daarvoor alle emoties verliezen of wil je liever blijven zoals je nu bent?
Ik zou zeker zo willen blijven als ik nu ben! Zonder emoties door het leven gaan lijkt me ook maar saai. Als ik alles zou weten wat het universum te bieden heeft kom ik als nog niet heel veel verder. Waarom zou je dat alkemaal willen weten?

Als je gezond zou kunnen leven zonder te slapen of zonder eten en drinken, wat zou je dan verbannen uit je leven?
Slapen! Zeker weten! Zonder eten kan ik echt niet. Als ik niet zou hoeven slapen en dan ook nooit moe zou zijn heb je zo veel meer tijd om van alles te doen! 
Zou je liever levend verbranden of doodvriezen?
Ik denk toch dat ik zou gaan voor doodvriezen. Waarom doodvriezen en niet verbranden? Ik heb geen idee. Het lijkt me minder pijnlijk, maar ze zeggen wel dat het precies het zelfde aanvoelt. Ik heb dus eigenlijk geen idee. Wat zou jij liever willen?

Als het betekende dat je alle honger, oorlog, ziektes en onverdraagzaamheid in de wereld zou kunnen oplossen, zou je dan voor eeuwig in de hel willen doorbrengen?
Nee. Het klinkt misschien hard, maar ik zou het echt niet willen. Als het kan zou ik al die mensen die het zo slecht hebben willen helpen, maar als ik er dan een nog slechter leven door krijg? Naahh, dat gaat me toch wat te ver.

Wat is je ergste nachtmerrie die je ooit gehad hebt?
Ik ging ooit als klein meisje bij mijn opa en oma slapen toen ik net een nieuwe pop had. Toen ik naar bed ging droomde ik over dat mijn oma mijn pop ging vermoorden. Ik was zo bang!
Wil je liever de enige persoon in de wereld zijn die gedachten kan lezen of wil je dat iedereen in de wereld in staat is om gedachten te lezen, behalve die van jou?
Van mij zou iedereen gedachtes mogen lezen. Ik denk dat er zo veel in de wereld zou veranderen en er een stuk minder ruzies ontstaan. Het is meteen een stuk duidelijker wat de ander bedoeld. Ze kunnen er toch niet meer omheen draaien.

Als iedereen in de wereld maar één taal zou kennen, welke taal zou je dan kiezen?
Nederlands! Het in misschien een moeilijke taal om aan te leren, maar toch de enigste taal die ik ook maar een beetje beheers. Als je aankomt met Engels of een andere taal bij mij kan ik het echt niet volgen. 

Betekend uiterlijk iets voor je? Niet liegen, zou je verliefd kunnen worden op iemand waarvan je dacht dat hij lelijk was?
Natuurlijk betekend uiterlijk iets voor me. Voor iedereen speelt het wel een beetje mee lijkt mij. Ik let daartegenover wel meer op het innerlijk, maar vind uiterlijk ook zeker niet onbelangrijk.

Dit was alweer de tag! Vind je hem leuk en wil je hem ook maken? Laat dan snel een reactie achter met een linkje naar jouw blog!

2 opmerkingen: