maandag 28 oktober 2013

Uitgebreide herfst / winter wishlist - Bizarre

Ik kwam op het idee om over een aantal site's een erg uitgebreide wishlist te maken voor de herfst en winter! Zo komen jullie er ook achter wat voor soort stijl ik heb. Je zult zien dat het niet echt een alledaagse stijl is, maar ik hou er echt van! De vorige keer konden jullie mijn favoriete webshop zien. Dat artikel is hier te lezen. Vandaag gaat het over een wat minder bekende webshop die ook een eigen vestiging heeft in Maastricht. Ik ben er helaas nog nooit geweest, maar dat staat zeker wel in de planning! Ik heb het hier natuurlijk over de winkel BIZARRE. Ze hebben een erg uitgebreide alternatieve catalogus, dus ik zou zeker even een kijkje nemen! Weet jij nog een leuke web shop die ik zeker niet over moet slaan! Laat het dan snel achter in een reactie en misschien vind je hem over een tijdje wel terug hier op mijn blog. (Het hoeft trouwens net persee een alternatieve winkel te zijn.)


Bij deze winkel loop ik de categorieën iets anders af. Ik vond ze de vorige keer iets te lang, dus heb besloten de kleding in kleinere subcategorieën te zetten. Meer categorieën (wat een hatelijk woord zeg!), maar minder kleding in een categorie. Op deze site zie je namelijk onder een kopje nog een aantal andere kopjes. Je drukt bijvoorbeeld op Top/Shirts en kunt dan nog uit een aantal andere kopjes zoals korte mouwen kiezen. In dat soort groepjes ga ik de kleding deze keer dan ook verdelen.

Tops/shirts 

  • Tops

Een topje kan er altijd nog wel bij! Voor onder een vest of gewoon voor wat extra warmte. Het kan altijd van pas komen. Zo dus ook in de winter. Daarom zet ik dit ook maar in deze wishlist. Als je op de foto drukt kom je op de site uit!


  • Lange mouwen
Shirts met lange mouwen. Altijd handig! Je hebt je verslapen en moet snel even iets aan ben je zo klaar met een shirt met lange mouwen!



Broeken

Deze categorie is dan toevallig niet verdeelt in een subcategorie. haha
Tuurlijk horen broeken ook bij een outfit! Ik draag veel liever een broek dan een rokje en al helemaal in de winter! Rokjes zijn dan gewoon zo koud. Deze categorie zal niet zo heel groot worden. Ik vind veel van hun broeken niet echt voor mij bestemd. 



Jassen/Vesten

De winter staat er bekend om! De koude besneeuwde dagen waarbij je het liefst de hele dag voor de kachel zit met een kop chocomel in je hand. Als je naar buiten gaat wil je natuurlijk wel een beetje warm gekleed zijn, daarvoor is een jas de perfecte oplossing! Die mogen dus zeker ook niet ontbreken hier in deze mega lijst.



Schoenen

  • Demonia sneakers
Sneakers! Iedereen kent ze wel! Demonia sneakers hebben vele vast nog nooit van gehoord, maar ze zijn erg leuk! Deze categorie zal dan waarschijnlijk wel erg groot worden.



  • Biker/Combat
Je hebt er vast wel is van gehoord, maar zien? Naahh, dat doe je niet vaak. Je vind ze over het algemeen alleen maar online en heel af en toe is in een winkel. En als ze in een winkel staan, is het altijd wel een alternatieve winkel zoals deze winkel. Eerst vond ik ze spuug lelijk, maar ik begin ze steeds leuker te vinden. Of ik ze uiteindelijk zelf ga dragen dat weet ik nog niet.





  • Creepers
Tuurlijk kunnen creepers hier niet missen. Ik heb er al eerder een wishlist over gemaakt dus heb er nu niet veel meer over te vertellen. De wishlist zie je hier!



  • Enkellaarzen
Ik heb het niet zo op enkellaarzen, maar sommige vind ik toch wel echt heel leuk en zal ik dan ook zeker wel willen hebben! Die kun je hier zien. Verwacht deze categorie maar niet al te groot. haha



  • Pumps
Pumps vind ik erg leuk! Ik draag ze alleen niet erg veel, omdat je er nog al last van je voeten door kan gaan krijgen. Toch zou ik mijn pump collectie best wel willen uitbreiden. Deze schoenen zullen vast niet allemaal winter zijn, maar als het niet zo is vind ik ze nog wel kunnen voor in de wat warmere herfst dagen.



Hoeden/Mutsen/Sjaals

Winter is natuurlijk koud! Daarom hier een ding die je lekker warm houden voor als je buiten bent!


Dit was dan alweer mijn 2e super lange heel erg uitgebreide wishlist. Ik zou het echt tof vinden als je alles bekeken hebt. ^^ Tuurlijk heeft Bizarre nog veel meer leuke spullen, maar dan zou deze lijst wel heel erg lang worden. Ik heb alles even snel nageteld en ik kom uit op 98. Het kan natuurlijk dat ik een telfout heb gemaakt.
Ik hoop dat jullie zo een lange wishlist leuk vinden om soms voorbij te zien komen! Laat me maar weten van welke site ik het de volgende keer moet doen!

1 opmerking: