maandag 14 oktober 2013

Uitgebreide herfst / winter wishlist - large

Ik kwam op het idee om over een aantal site's een erg uitgebreide wishlist te maken voor de herfst en winter! Zo komen jullie er ook achter wat voor soort stijl ik heb. Je zult zien dat het niet echt een alledaagse stijl is, maar ik hou er echt van! Deze keer begin ik met mijn favoriete online shop. LARGE! Weet jij nog een leuke web shop die ik zeker niet over moet slaan! Laat het dan snel achter in een reactie en misschien vind je hem over een tijdje wel terug hier op mijn blog.


Vesten/sweaters and stuff:
Ik ben helemaal weg van sweaters! Ze zijn lekker warm en vaak ook goed te combineren. Op large vind je ze onder de categorie 'Hooded sweater & -Jackets' en bij 'Longsleeve Shirts' Verder ben ik ook niet zo van allemaal laagjes over elkaar heen. Tuurlijk kan het leuk zijn, maar zelf doe ik het niet zo vaak. Daarom is iets als dit dus echt perfect voor mij! 
Als je op de foto klikt kom je op de site bij het kledingstuk zelf uit. Dat is in elke categorie zo trouwens. T-shirts/topjes:
Tuurlijk hoort er ook nog iets onder een vest. Je kan slechts met alleen een vest aan rond gaan lopen, vooral als je hem bijna altijd open hebt hangen, zoals ik. Deze kun je vinden onder de categorie 'T-shirt' 'Tops & tanks'.Broeken:
Tuurlijk kan een broek ook niet ontbreken! Je zal maar broekloos over straat gaan. Een rokje/jurkje trek ik niet zo snel aan dus vond ik onnodig om hier bij te zetten. Leuk weetje: één van deze broeken krijg ik met sinterklaas bij mijn oma cadeau. ;) Welke? Dat blijft nog even een verrassing. Ik zal jullie een tip geven. Hij is al een keer eerder in een wishlist voorgekomen. Deze broeken kun je vinden onder de categorie (hoe kan het ook anders) 'Broeken'.

 

Schoenen:
Een outfit is niet compleet zonder schoenen! Die kunnen dus ook zeker niet missen in deze super uitgebreide large wishlist! Deze schoenen kun je vinden onder de categorie 'Schoenen & Laarzen'.


Mutsen /  jassen (+ 1 hoedje):
Vooral in de winter, maar ook al in de herfst is het erg koud buiten! Bij mij op school in de kantine is het dat ook. Een leuke muts zou dus erg handig zijn! Je merkt trouwens vast wel dat ik helemaal weg ben van beanies. xD Deze spullen vind je in de categorie 'Jassen' en bij 'Caps, Mutsen  & Hoeden'


Dit was dan alweer mijn super lange heel erg uitgebreide large wishlist. Ik zou het echt tof vinden als je alles bekeken hebt. ^^ Tuurlijk heeft large nog veel meer leuke spullen, maar dan zou deze lijst wel heel erg lang worden. Hij is nu al langer dan ik op het begin had verwacht, haha! Ik heb alles even snel nageteld en ik kom dus blijkbaar op precies 100 uit! haha Dat vond ik wel grappig om nog even met jullie te delen. Het kan natuurlijk zijn dat ik een telfout heb gemaakt.
Ik hoop dat jullie zo een lange wishlist leuk vinden om soms voorbij te zien komen! Laat me maar weten van welke site ik het de volgende keer moet doen!

2 opmerkingen: