woensdag 16 oktober 2013

Memories, thoughts & feelings tag

Vandaag heb ik weer een tag voor jullie! Dit keer heb ik hem overgenomen van Hester. Ze heeft hem ook zelf gemaakt. Hij is erg leuk om te maken dus als je hem over wilt nemen zeker doen!

Something you’re really proud of / Iets waar je heel trots op bent

Het afgelopen jaar ben ik zo verandert! Eerst was ik een meisje die altijd maar in haar eentje in een hoekje zat, niets durfden en die alles en iedereen maar eng vond. Ik zei dan ook helemaal niets tegen wie dan ook! Alleen als ik bevriend was met iemand kon ik er mee praten. Ik durfde niets te vragen en daar leed onder andere school dus ook heel erg onder. Sinds een jaartje ongeveer is dat helemaal omgeslagen! Langzaam werd ik steeds wat opener en kan ik makkelijk met wie dan ook praten over wat dan ook. Ik stel vragen en durf echt veel meer! Steeds meer mensen op mijn vorige school begonnen in te zien dat ik toch best wel aardig was en dat heeft mij kracht gegeven om zo door te gaan. Op de school waar ik nu op zit kan je op sommige momenten nog wel zien dat ik best wel verlegen ben, maar op andere momenten merk je er helemaal niets meer van. Dit ik zeker wel iets waar ik zo trots op ben!Something that suddenly gives you goosebumps / Iets waar je spontaan kippenvel van krijgt

Hier moet ik toch wel even bij nadenken hoor! Ik krijg eigenlijk nooit echt spontaan kippenvel ergens van. Ja, als ik het koud heb natuurlijk, maar dat spreekt dan weer voor zich en word hier natuurlijk niet mee bedoelt. haha


A picture that you took and really makes you smile / Foto die je hebt gemaakt waar je blij van wordt

Jullie hebben hem zeker als eens voorbij zien komen, maar ik word dan ook wel echt heel blij van deze foto! Mijn make-up is hier dan wel al redelijk uitgelopen, maar dat maakt me echt helemaal niet uit eigenlijk. haha Ik zat samen met Melvin in de trein en hij pakte opeens zijn mobiel erbij en we begonnen beide foto's te maken! Hier kijkt hij zo blij op en dat vind ik gewoon echt zo schattig! Het was dan verder ook echt een super treinreis!
Most painful moment in your life / Pijnvolste moment in je leven

Deze kun je op twee manieren opvatten, haha! Pijnvol van gebeurtenissen of echt van pijn zoals dat je gevallen bent! Ik pak dan toch het tweede, want dat andere vind ik toch iets te persoonlijk om zomaar op het internet te gooien! 
Ik weet bijna zeker dat het gene wat afgelopen zomervakantie gebeurt is het pijnlijkste is wat ik ooit heb meegemaakt! Als jullie mij al langer kennen hebben jullie dit misschien wel al eens voorbij zien komen. Afgelopen zomer waren mijn ouders, broertje en zusje op vakantie en kwam Melvin 9 dagen hier heen. Super gezellig allemaal enzo! (vanaf zaterdag komt ie weer 9 dagen! Whoooh!) Op zondag avond ging hij weer naar huis en maandag middag zouden mijn ouders thuis komen. En ja hoor, je raad het al! Net in het moment dat ik alleen was gebeurde het! Ik was zo slim om met ventilator aan te gaan slapen, precies op mij gericht. Wist ik veel dat dat kwaad kon? De ochtend dat ik wakker werd zat mijn nek dan ook helemaal vast! Ik kon geen beweging meer maken! Op een of andere manier kon ik met super veel pijn bij mijn mobiel komen en heb ik mijn moeder gebeld. Zei heeft mijn opa gestuurd en zo is het uiteindelijk allemaal toch weer goed gekomen. Wel heb ik toen nog ongeveer 4 weken met een geblesseerde nek rond gelopen. Het leuke is nog, toen dat over was kwam er meteen weer een rugblessure bij. Gelukkig ben ik daar nu ook vanaf!


Something you recently discovered / Iets wat je pas ontdekt hebt

Geen leuke ontdekking, maar goed. Ik ben er pas achter gekomen wat er gebeurt als een man in de trein die precies achter je zit opeens begint te kotsen en waarschijnlijk een hart aanval of herseninfarct krijgt. Ik zat gister samen met Carola in de trein op weg naar huis. Er stapt gewoon een man in en gaat op de stoel achter me zitten. Niets raars of opvallends aan te zien. Inmiddels vertrekt de trein van uit Utrecht richting Den Bosch en we horen zoooo een raar geluid! Wij dus omkijken, licht die man half over de rand van zijn stoel met overal kots om hem heen! ZO VIES !! Carola en ik zijn dus maar gevlucht toen, maar bleven wel nog van een afstandje kijken. Conducteur werd meteen gehaald en er werd EHBO geroepen. We konden slechts een ambulance op het spoor laten komen. 20 minuten later kwamen we aan in Den Bosch. De ambulance stond daar al klaar en de man werd meteen geholpen. Zo kreeg mijn trein wel iets van een half uur vertraging. Om het kwartier komt er een trein naar Weert dus heb ik maar een andere genomen. Het was zo eng! 


Feeling that you get when you’re cycling through the rain / Gevoel als je door de regen fietst

Daar heb ik echt zo een hekel aan! Ben ik blij dat ik met de bus/trein naar school ga! Maar als ik dan toch aan het fietsen ben word ik echt heel erg ge├»rriteerd en ga ik in mezelf nadenken over hoe mijn make-up er nou uit ziet, of mijn broekzak mijn telefoon wel droog houd en of mijn koptelefoon het wel blijft doen en allemaal van dat soort dingen. Daar word ik nou niet bepaald vrolijk van, nee. Toch blijf ik maar door fietsen. Steeds sneller en sneller zodat ik zo snel mogelijk op mijn bestemming terecht kom. What music means to you / Wat muziek voor je betekent

Muziek betekend zo veel voor mij! Muziek heeft mij gemaakt wie ik nu ben. Ik zag een YouTube link van een band waar ik nog nooit van had gehoord en een genre die me echt absoluut niet aan sprak. Ik ging als nog kijken en vond het erg interessant  De mensen in die band zagen er nog al apart uit, beetje van de alternatieve kant. Ik begon me steeds meer zo te kleden als hun en later maakte ik er steeds meer mijn eigen van. De band is tot nu toe nog steeds mijn favoriete band. Je kunt wel raden welke ik bedoel. Inderdaad! NIGHTWISH !! Ik kwam met meer Nightwish fans van mijn leeftijd in contact en ontdekte zo steeds meer mensen van die cultuur. Met een deel ben ik nu ook super goed bevriend! Dus eigenlijk niet muziek in het algemeen, maar voornamelijk Nigthwish heeft mij nu gemaakt zoals ik ben! Het betekend dus echt heel veel voor mij! Ik kan me verder ook echt geen treinreis voorstellen zonder muziek. xD


Favourite thing to do when you don’t have to go to school or work / Favoriete ding om te doen als je vrij bent

Ik vind zo veel leuk om te doen! Een van mijn favoriete dingen is natuurlijk bloggen! Anders zou ik ook echt niet zo vaak iets online gooien. Nou ja, vaak? Redelijk vaak dan. xD Verder vind ik het ook leuk om online kleding shops rond te snuffelen, zoals je bij mijn vorige artikel wel hebt gemerkt. Ik kan me met deze twee dingen gewoon echt uren lang bezig houden! Het is dus erg leuk dat k die twee samen kan voegen door wishlist's op mijn blog te zetten.


Weird habitat that you have and can’t stop with / Gekke gewoonte waarmee je niet kunt stoppen

Ik heb geen idee of meer mensen dit hebben, maar als ik iets doe, zoals een rondje draaien, moet ik het altijd drie keer doen van mezelf! Tik ik iets aan? Dan tik ik het dus ook drie keer aan! Is het minder? Dan word ik helemaal gek! Is het meer? Dan doe ik het nog een paar keer tot het weer op drie uitkomt. Snappen jullie het een beetje?

1 opmerking:

  1. Wat een leuke tag! Over dat eerste stukje mag je inderdaad erg trots zijn!! En dat van die man was zo eng, ik vraag mij nu nog af hoe het met hem gaat.

    BeantwoordenVerwijderen