donderdag 1 mei 2014

Film challenge #4

De nieuwe maand is weer van start gegaan! Dat betekend dus weer een update over mijn films die ik heb gekeken voor me film challenge! Het zijn er iets minder dan voorgaande maanden, maar wel allemaal zo leuk! Ben jij benieuwd wat ik heb gezien? Lees dan snel verder.

Bron informatie: Moviemeter - Bron foto's: Google


Info:
Duur: 88 minuten
Genre: Komedie/drama
Regie: Nicole Holofcener
Samenvatting: Deze film is het verhaal van vier hartsvriendinnen, die nu allemaal tot wasdom zijn gekomen, maar zich bevinden tussen de galadiners en designerkleding. Bovendien gebeuren er een aantal voorvallen die hun leventjes wat onzeker maken. Olivia raakt in een persoonlijke crisis, stopt met lesgeven en wordt schoonmaakster, Jane heeft huwelijksproblemen, Christine werkt met haar echtgenoot wat spanningen veroorzaakt en Franny heeft thuis problemen met het opvoeden van de kinderen.
Mijn beoordeling: 
Trailer:


Info:
Duur: 99 minuten
Genre: Komedie
Regie: Tom Vaughan
Samenvatting: Twee vreemdelingen ontmoeten elkaar in Las Vegas. Als de twee tijdens een feestje stomdronken worden besluiten ze in hun dronken bui te gaan trouwen. De volgende morgen kommen ze er achter hoe dom ze geweest zijn, maar ze winnen ook de jackpot. Vechtend over wie de jackpot mag hebben groeien de twee dichter naar elkaar toe.
Trailer:


Info:
Duur: 90 minuten
Genre: Komedie/Romantiek
Regie: Clare Kilner
Samenvatting: Kat Ellis keert terug naar het huis van haar ouders in Londen, voor de bruiloft van haar zus. Bang om haar ex-verloofde tegen te komen en geconfronteerd te worden met haar vrijgezelle bestaan, huurt ze een mannelijke escort in die zich moet voordoen als haar vriend.
Trailer:


Info:
Duur: 102 minuten
Genre: Animatie/Avontuur
Regie: Chris Buck en Jennifer Lee
Samenvatting: De bergbeklimmer Kristoff en een jong meisje genaamd Anna reizen met een stel rendieren over de besneeuwde bergtoppen en gevaarlijke kliffen. Ze zijn op zoek naar Anna's zus Elsa, de legendarische Sneeuwkoningin, om de eeuwigdurende winter die over hun koninkrijk gevallen is te beĆ«indigen. Op hun tocht ontmoeten ze mystieke trollen en de hilarische sneeuwman Olaf en zullen ze de natuurelementen moeten overwinnen om het koninkrijk te redden.
Trailer:


Info:
Duur: 97 minuten
Genre: Komedie/Drama
Regie: David Mackenzie
Samenvatting: Los Angeles.  Nikke is een echte vrouwenverslinder. Hij geeft een hoop feestjes, waar hij altijd populair is bij de vrouwen. Alles loopt op rolletjes, totdat hij de bloedmooie Heather ontmoet. Zijn speelt namelijk dezelfde spelletjes die hij speelt en zo lijken de rollen opeens omgedraaid.
Trailer:

Jullie zullen vast wel gemerkt hebben dat ik deze maand geen eigen beoordeling heb gegeven. Sorry hiervoor! Ik was simpelweg te lui om na elke film een kort verslagje er over te schrijven, waardoor ik niet meer zo goed weet hoe nou elk detail van elke film was. Ik zal het komende maand zeker weer bij gaan houden, zodat jullie een beter beeld krijgen van de films.
Vorige maand zat ik op de 24 films. Met deze 5 erbij zijn dat er dus 29! Woow, wat gaat de challenge goed! Dit had ik echt niet verwacht. Nog maar 24 films te gaan en ik heb het al gehaald. 

Kende jij deze films al en welke film moet ik zeker nog een keertje zien?

2 opmerkingen: