zondag 6 april 2014

Weekly update!

Ik merk dat het de laatste tijd erg rustig is op mijn blog. Sorry daarvoor! Ik heb nog al veel last van vermoeidheid en heb best veel te doen qua huiswerk en majorette trainingen. Wel heb ik zoals gewoonlijk een weekly update voor jullie! Waarschijnlijk word dit de laatste en ga ik het veranderen in een maandelijks update. Ik vind deze artikels gewoon erg kort en niet interessant overkomen voor jullie. Voortaan dus nog maar één keer in de maand zo een artikel, maar wel een stuk langer! 


Awesome stuff:

  • Maandag was klasgenootje Carola uitgenodigd voor de opening van de Primark in Nijmegen. Ik mocht met haar mee als +1! Het was super gezellig. 
  • Dinsdag ging ik na school naar Melvin toe! 
  • Woensdag, 2 april, ging ik alweer 1,5 jaar met me lieve Melvin! 
  • Donderdag had ik lekker een (niet geplant) dagje vrij van school (Zie niet zo awesome stuff voor meer). Het kwam eigenlijk best goed uit aangezien ik dood moe was en meteen in slaap viel toen ik eindelijk op me bed plofte.
  • Zaterdag kwam Melvin dan eindelijk weer en kreeg hij een kadootje! Een spongebob lounge pants / pyjamabroek van de Primark! Hij vond hem super leuk, haha!
  • Zondag gingen we met de hele familie (+ Melvin) uiteten bij de wok voor de verjaardag van mijn oma en haar vriend. Het was super lekker en ze hadden echt een heel ruime keuze!

Niet zo awesome stuff:

  • Vanaf afgelopen week rijd er geen trein meer tussen Boxtel en Den bosch. Ik moet er helaas elke dag langs voor school. Nu had ik dinsdag 1,5 uur vertraging! Als je dat al erg vind, nou.. Donderdag had ik zo veel vertraging dat ik pas op school aan kwam toen de les al was afgelopen! Gelukkig had ik dat al door toen ik in de bus naar Den Bosch zat dus ben ik daar alvast omgedraaid, in plaats van pas in Utrecht. Dan zou me reis nog een uur langer hebben geduurd!
  • Sinds donderdag had ik al een hele lieve huisvlieg op me kamer. Hij was het beste huisdier ooit. Helaas is hij afgelopen zaterdag verdronken in een emmer water. Ik mis hem nu al. Hij deed niemand kwaad en was gewoon het beste huisdier ooit!

Hoe het komende week er uit gaat zien op mijn blog? Ik heb geen idee. Komende week zit k vanuit school een aantal dagen op Ameland en ik denk dat ik dood moe ben als ik terug kom. Daarom denk ik ook dat het erg rustig zal zijn en mijn eerst volgende artikel pas in het weekend weer online komt. 

Wat hebben jullie afgelopen week allemaal gedaan?

2 opmerkingen: