donderdag 24 april 2014

Stationfotografie #1 - 's Hertogenbosch

Sorry voor de afwezigheid rond om mijn blog. Ik had het erg druk met school en trainingen van de majorette. Nu heb ik eindelijk weer een nieuw artikel voor jullie! Een nieuwe serie rond om fotografie. Ik ben van plan om elk station in Nederland af te reizen en daar foto's te gaan maken. Dit om mijn fotografiekunst en Photoshop kennis te verhogen. Er gaat niet wekelijks een update komen, misschien ook niet maandelijks, maar gewoon als ik er zin in heb. Ik verwacht dat dit project wel een paar jaar gaat duren. Binnenkort komt er een linkje in de rechter balk te staan waar alle stations van Nederland in staan en of ik er al ben geweest met een linkje naar dat artikel. Ik ben hard bezig met het maken van de lijst! 
Deze serie begin ik met 's Hertogenbosch. Melvin en ik zaten op mijn kamer een beetje te vervelen. Melvin had zin om de trein naar een random locatie die niet al te ver weg lag te pakken. Dat werd dus 's Hertogenbosch! Ongeveer een half uur met de trein hier vandaan. Het station zelf is erg overlichtelijk en is voorzien van allerlei leuke winkeltjes. Zo heb je bijvoorbeeld een Albert Heijn To Go, een Broodzaak en natuurlijk een Kiosk. Ook is elk spoor voorzien van een lift, roltrap en een gewone trap. Bereikbaar voor iedereen dus. 

Rond om het station barst het van de winkels. Ook heb je nog een aantal mooie plekjes. De fontein springt er echt bovenuit als je het mij vraagt!


Na al even rond gelopen te hebben kregen we zin in een ijsje. Melvin had een McFlurry stroopwafel en ik had een McFlurry M&M.


Nog even snel een OOTD op de brug voor we de trein pakken! Mijn hoedje komt van de H&M, mijn topje van de Hema, mijn panty en mijn schoenen van de Pirmark en mijn shortje en bloesje heb ik ooit gekregen. Mijn tas is trouwens de goodiebag tas die we kregen bij de opening van de Primark in Nijmegen.

Dit was dan alweer de eerste stationsfotografie! Welk station zal ik volgende keer naartoe gaan?

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuk en origineel project! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto's heb je gemaakt. Daarnaast had je een hele mooie outfit aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk project! Kom je dus ook een keer naar mijn dorp toe? Want mijn dorp heeft ook een station ghehe :3 Leuke outfit trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tuurlijk! Alleen gaat dat wel nog een tijdje duren, zo ver weg ga ik niet zo maar eventjes.

   Verwijderen