donderdag 24 oktober 2013

5 awesome bloggers!

Nu ik inmiddels al een tijdje zelf blog, ben ik ook steeds meer blogs van andere mensjes gaan volgen. Sommige ontvolgde ik alweer snel, maar andere vind ik dan ook weer super leuk en zou ik me niet bij kunnen voorstellen dat ik hun ging ontvolgen! 
Ik volg dan ook niet veel bloggers, dus als ik JOU volg dan is je blog ook echt heel leuk! Ik volg er namelijk maar 23. Over het algemeen lifestyle blogs, want dat spreekt mij het meest aan. 

Hier komt mijn top 5!

Floor is een 19 jarig alternatief meisje die al een hele tijd blogt. Ze blogt over beauty, fashion en lifestyle. Ze is pasgeleden helemaal opnieuw begonnen op Word-Press. Ze deed het eerst via Blogger. Op haar blog staat dus nog niet zo veel, maar door dat ik haar al vanaf dat ik net begon met bloggen volg kan ik je vertellen dat het zeker wel waard is om haar te gaan volgen! Door dat ik haar blog zag ben ik trouwens zelf ook begonnen met bloggen. hahaCarola is een 22 jarige blogster die bij mij in de klas zit. Ze blogt al ongeveer een jaar. Als je haar volgt zul je vaak inspiratie artikelen tegen komen en ook vaak een klein artikel over wat ze heeft gekocht of nog van plan is om te kopen. Verder vind ze fotografie leuk en zie je dus ook geregeld goeie foto's voorbij komen. Als je dit aanspreekt is het zeker de moeite waard om even te gaan kijken!


Jiami is een 14 jarig meisje. Ze blogt al sinds 2012. Ze is dus op heel vroege leeftijd al begonnen! Ze publiceert elke dag een artikel over beauty, fashion of lifestyle. Haar artikels zien er altijd goed verzorgd uit als of ze er heel veel tijd in steekt elke keer maar weer. Dat maakt het erg leuk en fijn om te lezen. Ze heeft een leuke kledingstijl wat ik vaak voorbij zie komen. Ik zou dus snel een bezoekje aan  haar blog brengen!


Kim is een 16 jarig meisje die voornamelijk over beauty en lifestyle schrijft. Als je haar al een tijdje volgt zul je zien dat er nog veel meer voorbij zal komen! Ze was een van de eerste blogs die ik volgde en ik lees haar artikelen nu nog steeds met veel plezier. Ze deelt het erg leuk in en als er een filmpje bij zit weet ze het altijd weer boeiend te maken. Zelfs als het onderwerp me eigenlijk helemaal niet interesseert. 


Hester is net zo als Jiami 14 jaar en is ook begonnen in 2012. Ze blogt voornamelijk over lifestyle wat ik zoals eerder gezegd zelf het leukste vind om te lezen, daardoor spreekt haar blog mij heel erg aan. Soms zie je natuurlijk ook nog wel wat andere thema's voorbij komen. Ze heeft een erg leuke lay-out die niet te veel afleid bij het lezen. Daar kan ik me bij andere vaak zo erg aan storen! Gelukkig bij haar helemaal niet! Haar lay-out past perfect bij haar blog. 
3 opmerkingen:

  1. Wat lief dat ik er bij sta! De derde blog kende ik nog niet, ik ga die even bekijken! (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lief dat ik erbij sta! :D <3 Jij bent zelf ook awesome gihi! Hester en Kim ken ik in real :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah wat lief dat je me erbij hebt gezet! Ik ben blij dat je mijn blog en lay-out leuk vindt <3 Jiami is volgens mij trouwens nog 13, haha.

    BeantwoordenVerwijderen