vrijdag 6 september 2013

Sweet dreams!

Slaapliedjes, iedereen kent er wel een. Die liedjes die gezongen worden voor kindjes die gaan slapen, maar wat nou als jij niet kan slapen en uren lang in bed licht rond te draaien?Ik zelf heb het erg vaak. Ik ben dood moe of moet vroeg op en dan kom ik maar niet in slaap! Inmiddels is het dan alweer snel 4 uur eer ik echt in slaap val. Dan te bedenken dat mijn wekker alweer om 5 uur afgaat voor school! PROBLEM!! 

Op youtube vind je heel veel nummers, zo ook nummers waar je rustig van word en in slaap valt. Ik zelf vind ze echt dood saai, maar toch word ik er rustig van en kan ik makkelijker slapen. Je gaat gewoon naar YouTube en tikt in: Rustgevende muziek of rustgevende geluiden. De eerste paar nachten dat je het aan hebt staan zal het nog niet echt helpen, maar hoe vaker je er naar luistert hoe beter het helpt! Bij mij in ieder geval dan. Een beetje variatie is ook goed. Zet dus niet elke nacht het zelfde nummer op, maar varieer het een beetje. Zo word het ook niet saai. 
Het je last van het licht die van je telefoon af komt? Leg hem onderste boven neer op een plek waar je hem niet ziet. Nergens last meer van dus! 

Ik hoop dat dit jullie wat zal helpen.

1 opmerking: