zondag 15 september 2013

Mijn week 09-09-2013 -- 15-09-2013 Normal life!

Blogger geeft de laatste tijd vaak een BX foutcode, waarbij ik geen artikel meer kan schrijven of iets anders. Weet iemand misschien wat ik hier aan kan doen? Sorry als ik dus een tijdje niets upload. 

Maandag:

Ja hoor, het normale leven is voor mij nu toch ook weer echt begonnen! Deze week mijn 1e lesweek! WHOOOHH! Ik heb er zo een zin in! Dit is mijn rooster, best wel chill, niet? Elke middag lekker vrij, op de woensdag na dan. Wel elke dag weer vanaf half 9 les. Dat betekend 5 uur opstaan. Pfoeeehh!! IEMAND TIPS?
De lessen vandaag stelden niet veel voor. Het was voornamelijk uitleg en de dingen waar we echt les in kregen wist iedereen eigenlijk wel al, denk ik. Ik in ieder geval wel. Was ook erg leuk, toen ik er achter kwam dat school internet het niet op mijn laptop deed. Hij heeft een heel lesuur op de ICT afdeling gestaan, waardoor ik te laat in de les kwam. haha De heenweg was ook al zo een ramp! Zit je net in de trein, blijkt dat de trein niet verder gaat dan Eindhoven. Yay! Op tijd komen kon ik dus wel vergeten. Meteen de eerste les dag al! Gelukkig maakte ze er geen probleem van. Ook kwam ik in Eindhoven een vriendin tegen. Zei woont vlak bij mij en zit ook in Utrecht op school. Haar school begint alleen een half uur later dus dachten we beide dat we een andere trein namen. Blijkbaar nemen we dus de zelfde! Gezellig! Elke dag (op de woensdag, wanneer ze een vrije dag heeft na) samen reizen! Whoooooh! Alleen de terug reis zal nog alleen moeten. Nja alleen? Tot aan Den Bosch reis ik samen met iemand uit mijn klas gelukkig. Eigenlijk is zo lang treinen ook wel weer fijn. Ik had mijn huiswerk vandaag al helemaal af voor dat ik thuis was. ;) Al was het niet veel vandaag. Hopelijk is dat vaker zo.
Volgens mij is dit echt een heel wazige post met alles door elkaar enzo. hahaha Hopelijk begrijpen jullie het een beetje. ;)


Dinsdag:

Mijn 2e les dag alweer! En ja hoor, ik kwam WEER te laat. Mijn trein had een kwartier vertraging, waardoor ik en een meisje uit mijn klas niet meer op tijd kwamen. :\ Gelukkig hebben we niet echt iets gemist. ;) Tijdens Nederlands bleek alleen dat ik een oudere druk boeken had. Ik had zo overgenomen van Melvin. Het ISBN nummer klopt alleen wel helemaal met wat er op de boeken lijst staat. Terwijl de boeken van ieder ander uit mijn klas (op nog één iemand na) een heel ander ISBN nummer hebben. Erg raar dus. Morgen krijg ik te horen of ik een nieuw boek moet bestellen.
Toen ik thuis kwam had ik nog een pot nutella en soep stengels op mijn kamer staan! Dat vroeg dus meteen om een foto! Omnomnomnomnom


Woensdag (getypt op zondag): 

Waaww, eindelijk op tijd op school. Mijn trein had geen vertraging! whooohhh awesome !! Pas laat uit enzo. Dus toen ik thuis kwam, meteen weer om kleden, de auto in met een bakje eten en op naar de majorette! Het ging zo slecht. hahaha We hebben extra training ingeplant van 2 uur lang. Ach ja, hoort er bij. :) 


Donderdag (getypt op zondag):

Yaaaay, ik kwam Melvin na school op het station tegen! : D Zo leuk! Helaas moest hij weer snel door en vertrok mijn trein bijna. Dus we hebben elkaar niet lang gezien of zo. Ook was ik vandaag weer op tijd op school. Ondanks dat mijn trein wel weer vertraging had. Zo leuk ea, vertragingen. >< Toch maar even bij NS geklaagd. 


Vrijdag (getypt op zondag): 

Kort les dagje vandaag! Trein had weer vertraging. Maar 2 uurtjes les gehad, wegens uitval ^^ De 4 overige uren waren er 2 van verplaatst naar gister en de volgende 2 naar volgende week donderdag. Na die 2 uurtjes AMV ben ik naar de andere locatie van het Grafisch Lyceum Utrecht gegaan, waar Melvin op school zit. Hij had maar 3 uurtjes les dus heb ik het 3e uur bij hem in de klas gezeten. haha Ze hadden toch alleen nog maar project. Na dat hij uit was zijn we naar mij thuis gegaan. Vervolgens kwamen we op het idee om bij hem te gaan slapen, omdat zijn moeder toch op vakantie is (hij heeft z'n zus weten om te kopen). Dus weer in de trein op weg naar Bodegraven! Nachtje bij mijn schatje! ^^ Zaterdag (getypt op zondag):

Yaaaay!! Nachtje bij Melvin!!! :D Zo leuk! Hij moest alleen werken 's ochtends, maar daar heb ik niets van gemerkt. Toen hij terug kwam sliep ik nog. 's Middags weer op weg naar Utrecht! Een harde schijf halen voor Melvin en ik koptelefoon voor mij. En nog wat eten voor 's avonds. Na dat we dat hadden gedaan ging hij weer met mij mee naar huis! : D Komen we thuis, testen we zijn harde schijf uit. Doet ie het niet. yaayy.. Dat word morgen dus terug brengen. 

Dit is de koptelefoon. ^^ Je kan hem in allemaal hoeken vouwen. 


Zondag:

En ja hoor, vandaag moest Melvin weer naar huis. ;c Hij heeft klein uurtje geleden de trein naar huis genomen. Rond kwart over 3. Toch was het vandaag erg leuk met hem. We hebben niet echt veel gedaan, dus ja. Weinig te vertellen. haha 

BYEEZZZZ

1 opmerking:

  1. Ons rooster is nu echt fijn, oke wat later beginnen is altijd beter haha! En je koptelefoon ziet er leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen