maandag 7 juli 2014

Veranderingetjes -BELANGRIJK-

Zoals jullie waarschijnlijk wel al hebben gemerkt post ik niet erg veel meer. In mijn vorige artikel vertelde ik er ook al wat over. Nu heb ik besloten dat er een grote verandering komt! Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Ik heb lang zitten nadenken hoe of wat en kwam er op uit dat ik het bloggen zoals ik nu doe eigenlijk steeds minder leuk vind. Dit betekend niet dat mijn blog offline gaat, maar ik schakel over naar iets heel nieuws!

PhotographyByMyanRat is in de maak!

Ik hou van fotograferen en alles wat daarbij komt kijken. Het bewerken, verhaaltje er bij schrijven en noem maar op, maar echt het bloggen zoals ik het altijd al deed vind ik wat minder geworden in de loop van de tijd. Om nou een fotografie blog te hebben met de naam LifeOfMyanRat vind ik ook niet echt toepasselijk dus ik denk dat ik komende week (en anders de week erna) een nieuwe ga aanmaken met de naam PhotographyByMyanRat. De hele naam PhotographyByMyanRat vind ik een beetje lang, dus dit word dan afgekort naar PMR. 

Wat kun je verwachten op PMR:
  • Natuurlijk erg veel foto's
  • Af en toe eens een filmpje, wat dat vind ik ook super leuk om te maken. Het neemt alleen erg veel tijd in beslag.
  • Soms eens een keer een persoonlijk artikel, zodat mijn trouwe lezers en lezeressen van nu toch nog een beetje weten hoe het met mij gaat.

Natuurlijk heb ik momenteel al een foto serie met de naam Stationsfotografie lopen. Ik ga in de vakantie verder met een site die speciaal daar voor in bestemd en daar gaat mijn vriend de stations op reviewen. Ook plaats ik de foto's (+ extra foto's die niet online komen op de site) op mijn blog. De foto's die nu online staan gaan vervangen worden door betere foto's. We zijn toch nog niet bepaald ver geweest, haha.

Momenteel staat er ook nog iets heel leuks op de planning waar waarschijnlijk mijn eerste artikel over zal gaan. Namelijk de Amsterdam Fashion Week. Carola had een uitnodiging gekregen voor 2 shows en vroeg of ik mee ging naar eentje. Natuurlijk doe ik dat! Meteen een ervaring om mijn foto's beter te maken!

Nog een laatste dingetje, voordat dit artikel veel te lang word. Nee, ik heb geen spiegel reflex. Ik zou er zo graag een willen, maar heb er helaas het geld niet voor. Fotograferen is alleen mijn hobby en ik wil er ook niet mijn beroep van gaan maken. Laat mij maar lekker website's bouwen! Als ik het geld er eindelijk voor bij elkaar heb weten te sparen gaat een spiegel reflex zeker komen, maar jullie zullen het voor nu moeten doen met mijn simpele camera die ik nu altijd gebruik.

Wat vinden jullie van het idee om mijn blog helemaal om te gaan gooien?

1 opmerking: