zondag 2 februari 2014

Weekly update!

Wat een week zeg! Er is zo veel gebeurt! Ik vertel nu maar alvast dat ik niet alles er in zet, omdat een dingetje nog al privé is. Benieuwd wat ik wel met jullie wil delen? Lees dan snel verder!


Awesome stuff:

 • Dinsdag ging ik samen met een vriend van me naar Bakker Bart. Zo lekker daar! Ik hou echt niet van pizza (whuuutt), maar die van daar? Die kan ik echt niet laten liggen. Super leuk, tijdens examen periode vorig jaar kwam ik er elke woensdag met diezelfde vriend. Afgelopen dinsdag zei kassa vrouwtje "zijn jullie niet die 2 die vorig jaar examen deden?" Dus wij zeggen ja. Zegt ze "Owja, nu herken ik je weer MANON." Ze wist gewoon mijn naam?
 • Nadat we naar de Bakker Bart waren geweest zijn we ook nog naar mijn middelbare school geweest om onze oude mentor op te zoeken. Het was zo gezellig en zijn er dan ook langer gebleven dan verwacht.
 • Wegens omstandigheden kwam Melvin dinsdag ook nog langs en het was zo leuk! Sinds die dinsdag is onze relatie zo veel sterker geworden! De foto van hierboven hebben we dan ook dinsdag gemaakt en tuurlijk moest die ook als mijn achtergrond op mijn laptop, zoals je hierboven ook kunt zien. Weet iemand misschien hoe ik die fel roze kleur wat lichter krijg (Windows 8)?
 • Vrijdag was Melvin dan weer ook deze kant op gekomen. Hij weet dat ik helemaal gek op loempia's ben en had er dan ook eentje voor me meegenomen die we 's avonds lekker hebben op zitten eten. (tip: C1000 kost hij maar 50 cent en die zijn zo lekker!)
 • Zaterdag ging ik voor de verandering weer eens Melvins kant op. Een vriend van hem die bij de radio zit had zijn laatste uitzending en hield een live feestje waar we voor uitgenodigd waren. Het was best wel gezellig daar, maar zijn er toch niet erg lang gebleven. Een klein uurtje ongeveer. Super leuk, ze hadden kleurplaten van zichzelf laten maken die je in kon kleuren. Daar moesten we natuurlijk even gebruik van maken.
 • Zaterdag avond gingen Melvin en ik dan weer richting mij thuis. Toen we in Utrecht aankwamen hadden we eigenlijk nog best wel honger en zijn we langs Julia's geweest. Ik was er nog nooit geweest, omdat het zo duur is! Maar waaw, het is wel echt lekker. De vorkjes vind ik ook echt zo leuk! Het lijken net echte, maar blijken toch van plastic te zijn.
 • Zondag moest ik tuurlijk weer een loempia. Ik kan er echt geen genoeg van hebben. (tip: geen C1000 in de buurt? Jumbo verkoopt ze voor 79 cent en zijn ook echt super lekker.) Voor 's avonds hadden we ook nog lekkere pistoletjes met saté gekocht. En saté kan ik net zo als van loempia's (en noodles) nooit genoeg van hebben! Al heb ik een loempia en noodles toch nog net wat liever.
 • Zondag heb ik dan ook eindelijk mijn camera besteld! Zo stom! Ik dacht hem even leuk bij de mediamarkt te halen waar alleen vandaag nog de BTW actie geld. Hebben ze hem niet meer op voorraad en hij komt ook niet meer terug! Wij dus internet afspeuren en blijkt hij overal weg te zijn. Waarschijnlijk omdat de nieuwe generatie uit is. Uiteindelijk als nog voor wat duurder op bol.com kunnen scoren. Ik heb de fel rode Panasonic HX-DC3 besteld en hij zou morgen binnen komen! Ik ben benieuwd! Jullie kunnen nu dus zeker meer filmpjes op mijn blog verwachten en hopelijk ook betere foto kwaliteit!
 • Melvin heeft voor school een portfolio nodig en dat wouw hij in website vorm. Daar kwamen mijn HTML technieken dus mooi bij van pas (de css is niet door bij gedaan). Hij is natuurlijk nog niet helemaal perfect, want we hebben het maar even snel in elkaar gezet. Beniewd wat we er samen van gemaakt hebben? moltenm.freeiz.com dit is het geworden. Ik vind die knoppen onder het vak op de homepage echt leuk bedacht door Melvin! Ik heb trouwens niet alles gemaakt. De knoppen aan de bovenkant stonden er al in. Dat had hij al een keer eerder gedaan.


Niet zo awesome stuff:

 • Ik was zo slim! Ik loop op school eigenlijk altijd best wel voor op iedereen (nerd?), alleen voor het vak DTP opmaak had ik een aantal lessen helemaal niets gedaan, omdat ik toch al voor liep en niet in de gaten had dat de periode alweer afgelopen was. Toen heb ik in één dag alles helemaal af moeten maken en ben ik thuis tot wel 1 uur 's nachts doorgegaan om het af te krijgen. Wat was ik moe die vrijdag!

Wat een lijst bij 'awesome stuff' zeg! Wat heb jij afgelopen week allemaal meegemaakt?

2 opmerkingen:

 1. Veel leuke dingen! En ik ken het, ik had op den duur ook niet duur dat de periode alweer voorbij was, OEPSIE!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel veel leuke dingen! En wat is die website leuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen