dinsdag 24 september 2013

Photoshop creations / school


Sinds 2 weken volg ik de opleiding Allround-DTP-er op het Grafisch Lyceum Utrecht. Je leert er dingen maken zoals flyers, posters en noem maar op. Om de aantal weken laat ik jullie zien wat ik voor opdrachten gemaakt heb. Beginnen met week 1 en 2, waarbij we alleen nog maar Photoshop hebben gebruikt.


 Hier boven zie je de naam van mijn opleiding staan. Dat was het allereerste wat ik gemaakt heb. Het moest een exacte kopie van wat er in de reader stond worden. Op de kleur van de paarse letters na. Ook moest je na afloop nog je naam enzo neer zetten. Ik vind het aardig goed gelukt. ;)

 De volgende opdracht was om een aantal achtergronden te maken met behulp van minimaal 3 afbeeldingen en de blending optie op Photoshop.

 Deze tweede heb ik gekozen als beste van de drie. We moesten er 1 uit kiezen die we er boven uit vonden springen.
Eerst wou ik de volgende als beste uit kiezen, maar toen bleek dat de achtergronden abstract moesten zijn (ik wist eerst niet wat abstract betekende) kon ik deze dus niet uitkiezen helaas. Verder ben ik wel heel tevreden over dit resultaat en ben er stiekem ook wel beetje trots op.

Dit waren mijn creaties voor deze keer. Hopelijk vinden jullie het leuk zo nu en dan wat schoolwerk van mij te zien. Willen jullie nog meer van die achtergronden zien? Carola zit bij mij in de klas en zou haar achtergronden ook op haar blog showen. Ik heb alleen geen idee wanneer die post komt, want hij staat er nu helaas nog niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten