dinsdag 13 augustus 2013

Wishlist: kettingen

http://www.attitudeholland.nl/haar/body-sieraden/sieraden/kettingen/aristocrat-vampire-teeth-necklace/
Deze ketting zag ik een tijdje terug op attitude. Ik was echt opslag verliefd! Het leuke is dat het mondje ook echt open kan. xD

Awhh, deze pacman ketting is zo schattig door het strikje! Ik vind hem echt heel vrolijk en kleurrijk! 

Ik heb echt altijd al zo iets willen hebben! Helaas kan ik er niet goed tegen als er iets als een ketting of een sjaaltje helemaal om mijn nek vast zit. : \ Anders zou ik deze echt super veel dragen denk ik!
Deze ketting vind ik iets mysterieus hebben, wat mij erg nieuwsgierig zou maken, naar die gene die hem zou dragen. Ik vind het strikje er ook erg leuk bij. En natuurlijk zou er een foto van Melvin in komen als ik deze zou hebben. ;)

Ik ben al erg lang opzoek naar zo een ketting en het is nu echt gewoon toevallig dat ik hem hier tegen kom. haha Hij is nog goedkoop ook! Die ga ik zeker aan mijn sieraden collectie toevoegen als mijn komende bestelling van attitude nu wel goed gaat. Attitude heeft namelijk vaak hele lange wachttijden, want de site minder maakt. Ik zou trouwens de roze en de paarse bestellen als ik deze neem.

Toevallig kom ik hem nu ook nog op large tegen! Wel iets duurder, maarja.. Als mijn bestelling die ik gister heb gedaan op attitude dus niet goed gaat, bestel ik hem wel op large. xD

Nomnomnom I LOVE DONUUTSSS


CUUTEEEE1 opmerking:

  1. hmmm blijkbaar was er iets mis gegaan met jouw volgen op bloglovin haha >.< nu volg ik je wel xD
    Anyways, zitten leuke kettingen tussen!

    BeantwoordenVerwijderen